Hoe eenvoudig het werken met Joomla (of Mailchimp) ook lijkt, soms kunt u of een van uw medewerkers vast komen te zitten. Er is vaak een oplossing te vinden op een van de vele Joomla forums maar als u geen tijd kunt vinden naar antwoorden te zoeken dan kunt u altijd vertrouwen op de support van YOUmla.

YOUmla kan support verlenen en onderhoud plegen aan uw Joomla website zonder dat u daarvoor een contract hoeft af te sluiten. Voor alle werkzaamheden reken ik het standaard uurtarief van € 50,- op basis van nacalculatie. YOUmla biedt u echter ook de mogelijkheid om tegen een goedkoper uurtarief werkzaamheden te laten verrichten door support uren vooraf tegen een lager tarief in te kopen.

De tarieven die ik hanteer zijn als volgt (exclusief 21% BTW):

Onderhoudskaarten voor Joomla en Internet marketing diensten

Standaard uurtarief

€ 50per uur
€ 50per uur
  • Geen korting
  • Facturatie achteraf

Onderhoudskaart 8 uur

€ 42per uur
€ 42per uur
  • 16% korting
  • Vooruitbetaling

Onderhoudskaart 16 uur

€ 40per uur
€ 40per uur
  • 20% korting
  • Vooruitbetaling

Onderhoudskaart 24 uur

€ 39per uur
€ 39per uur
  • 22% korting
  • Vooruitbetaling

Hiermee kan uw korting dus oplopen tot 22%!
Urenkaarten kunnen voor alle Joomla! en Internet Marketing diensten worden ingezet, geen uitzonderingen dus. Onderhoudskaarten blijven altijd geldig, verlopen dus niet na bijvoorbeeld 1 jaar al. U kunt ten alle tijden een actueel overzicht opvragen van verbruikte en resterende uren op de onderhoudskaart. Wanneer alle uren verbruikt zijn krijgt u een overzicht van waaraan de uren besteed zijn.

Heeft u van mij een offerte ontvangen?

Wanneer u een onderhoudskaart neemt kunt u de offerte zien als een inschatting van hoeveel uren er daadwerkelijk nodig zijn, het kan dus iets meer of minder worden dan wat er in de offerte staat. Als u ervoor kiest geen onderhoudskaart te nemen dan geldt gewoon de offerteprijs, die kunt u dan dus zien als fixed price.

Ik ben tevreden over de klantgerichte werkwijze. Het project is binnen budget opgeleverd.Henk Nijenkamp - Auto Nijkenkamp