Sinds de oprichting van YOUmla in 2004 richt ik mij fulltime op website ontwikkeling en internet marketing. Dat deed ik voor verschillende branches als zakelijke dienstverlening, metaal, zorg, wetenschap, voor zowel B2B als B2C.

Omdat YOUmla uit, welgeteld, 1 Joomla specialist bestaat heeft u altijd direct contact met iemand die thuis is in de materie en afweet van de voortgang van het project. Waar u me allemaal voor kunt inschakelen leest u elders op deze website in detail, maar het komt neer op:

 • Het bedenken van hoe uw site er uit zou moeten komen te zien en het schrijven van de pagina’s
 • De Joomla website bouwen en verbeteren zodat uw doelen behaald worden
 • De beheerders een Joomla website trainen in het onderhoud ervan.
Kijk op de Projecten pagina voor een overzicht van wat ik concreet gedaan heb.
Ik voorzie u gevraagd, en ongevraagd, in duidelijke taal van advies over design, techniek, SEO, usability en zoekmachine marketing. Ik verdiep me regelmatig in de actuele stand van de techniek en marketing om continue waarde toe te voegen voor mijn klanten. Zo kan ik uw website aanpassen naar een complete webshop of migreren naar de laatste Joomla versie. Ik loop niet weg voor ingewikkeld maar maak daarbij ook regelmatig gebruik van de kennis van anderen om u te voorzien van creatieve oplossingen. Ik vind het belangrijk dat de organisatie zelf, zonder veel technische kennis, de website kan bijhouden.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een stuk hardlopen of een wielerrit. Ook mag ik graag een stedentrip doen of een actieve vakantie vieren.

Referenties

 • “Paul heeft inlevingsvermogen in de branche waarin ik actief ben. YOUmla leverde een professionele website.”

  Mark van Leeuwen - Bucon- Wand- en dakbeplatingen

 • “Paul is een professional, goed bereikbaar, denkt mee, oplossingsgericht en creatief! Het is fijn om samen na te denken over het professionaliseren van de site, dit leidt vaak tot een mooi resultaat!”

  Daan van Leeuwen - Het Lashuis - Poort Rooswijk - Totaal in lastechniek

 • "Paul is uitermate geschikt om een pagina te maken, het eerste gesprek wat we gevoerd hebben heeft hem een indruk gegeven van het bedrijf en deze heeft hij zeker niet ongemoeid gelaten op de pagina."

  Patrick Zeggelink - Auto Center Losser - Uw Volkswagen specialist

 • “Ik vond het een zeer prettige samenwerking en heb je e-mail adres opgeslagen voor mogelijke vervolg vragen!”

  Stefan Kasbergen - ASK Mobiele Archiefvernietiging

 • “YOUmla legt een groot enthousiasme aan de dag, staat in spoedgevallen altijd klaar met een doeltreffende oplossing en verder verloopt de communicatie uitstekend”

  Een reclamebureau waarvoor 5 website voor zijn gebouwd (niet zichtbaar in portfolio)

 • “YOUmla is zeer grondig en oplossingsgericht. Vragen die ik had werden snel beantwoord. Het project is binnen de daarvoor afgesproken termijn opgeleverd.”

  Gerard van den Brul - PROBIT- Onderzoek en advies

 • “Ik ben tevreden over de klantgerichte werkwijze. Het project is binnen budget opgeleverd.”

  Mark van Leeuwen - Bucon- Wand- en dakbeplatingen

 • “YOUmla is voor ons een gewaardeerde samenwerkingspartner, de kennis van Joomla! CMS is groot en Paul is een goede sparringspartner.”

  Een internet solutions bureau (websites zijn niet zichtbaar in de portfolio)

 • “YOUmla heeft er met enthousiasme, kennis van zaken en een prima communicatie voor gezorgd dat de overgang naar Joomla! CMS probleemloos verliep.”

  Brandon Vogel - T2C

 • “YOUmla is voor ons een zeer professionele partner met een prettige no-nonsense mentaliteit. Wij hebben dagelijks plezier van de eenvoud om onze website aan te passen.”

  Guido de Moor - Happy Food

 • “Je werkt en reageert snel, dat waardeer ik zeer. Vanuit CINX staan we onder druk om snel tot resultaten te komen en je werkt daar goed aan mee.”

  Martijn de Vrij - CINX – Customer Intimacy Networks

 • "Voor de details is alles via telefoon perfect op lijn gelegd met het resultaat en is voor ons een perfecte nieuwe website www.vw-center.nl opgeleverd. Al met al is Paul een prettige partner waar we in de toekomst nog veel plezier aan gaan beleven!”

  Patrick Zeggelink - Auto Center Losser - Uw Volkswagen specialist

 • “YOUmla leverde een eenvoudig te bedienen website. De webmaster training was volledig en duidelijk.”

  Jo Spiertz - TIG Diensten bedrijfsinnovatie

 • “Ik ben tevreden over de klantgerichte werkwijze. Het project is binnen budget opgeleverd.”

  Henk Nijenkamp - Auto Nijkenkamp

 • “Mijn vragen worden altijd snel en duidelijk beantwoord. Bedankt voor het meedenken en het mooie resultaat.”

  Leidy Valk - A3 Koel- en Vriestechniek

 • “YOUmla heeft voor ons een zeer mooie CMS website opgezet, die snel en eenvoudig in gebruik is. Tevens geeft Paul talloze interessante suggesties waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. Het is een plezier geweest om met hem samen te werken.”

  Vinkka - Finnexport