U heeft een goede site, maar geen bezoekers? YOUmla kan voor u een aantal maatregelen nemen om hoger terecht te komen in de zoekresultaten van Google.

Organische zoekresultaten verbeteren, dat is waar het om gaat bij het optimaliseren van uw Joomla website. Aan de hand van de richtlijnen van Google wordt bepaald wat de stand van zaken is van uw Joomla op het gebied van SEO en wat er verbeterd kan worden om hoger in de zoekresultaten terecht te komen. Zo kan er bijvoorbeeld worden voorgesteld de snelheid te verhogen, meer internal links te plaatsen of H1 headers met zoektermen te gaan gebruiken. Ook is het mogelijk de presentatie in de zoekresultaten te verbeteren.

Zoektermenonderzoek

Voordat een zoekmachine optimalisatie kan plaatsvinden moet u eerst weten op welke zoektermen u gevonden wilt worden. Het resultaat van een grondig zoektermen onderzoek is een lijst van zoektermen waarop uw potentiële klant zoekt wanneer hij of zij zoekt naar uw product of dienst. Lees verder over zoektermenonderzoek

SEO analyse

In de SEO analyse kijk ik naar alle zaken die genoemd zijn onder SEO teksten. Daarnaast beoordeel ik zaken als de sitemap, urls, gebruiksvriendelijkheid tot en met de layout en de laadtijd aan toe.


SEO Teksten

Vindbaarheid wordt voor een groot deel bepaald door de teksten. Bij het schrijven van de teksten moet dus rekening gehouden worden met een aantal zaken waardoor de pagina hoger scoort in Google. Lees verder over SEO teksten

Google analytics

Google Analytics is het gratis statistieken programma van Google. Analytics is geschikt voor alle Joomla! websites.

Lees verder over Google Analytics