Uw nieuwsbrief is een verlengstuk van uw website, ook een voorportaal, een uitstekend marketing instrument waarvan de waarde zich bij talloze bedrijven reeds heeft bewezen om o.a. extra sitebezoek te realiseren.

Joomla en Mailchimp

Voor E-mail marketing gebruik ik Mailchimp, een zeer complete oplossing voor het beheren van e-mail marketing. Zo kan er een inschrijfformulier worden aangemaakt op uw eigen Joomla! website met door u gekozen invulvelden. Hierdoor wordt het mogelijk om bepaalde e-mails alleen naar een bepaalde groep te sturen, bijvoorbeeld alleen de mensen die hebben aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden over aanbiedingen van partners, of een e-mail alleen naar vrouwen.

Heeft u al een adressenbestand? Dan kan die worden geïmporteerd in Mailchimp.
In Mailchimp is het eenvoudig om een aantrekkelijk mailbericht op te stellen met behulp van templates. Een template is een sjabloon met een goede layout. YOUmla kan voor u een template maken dat aansluit bij uw huisstijl. De template kan voor elke mailing gebruikt worden, alleen de inhoud en eventuele plaatjes moeten bij elke nieuwe nieuwsbrief of mailing door een medewerker van uw organisatie worden toegevoegd, maar ook dit kan YOUmla u uit handen nemen.

Inspiratie voor uw nieuwsbrief

Joomla! mailing meten en bijsturen

In het dashboard van Mailchimp (dat door YOUmla geïntegreerd kan worden op uw Joomla! website) kan worden bijgehouden hoeveel mensen de mailing hebben geopend, hoe vaak er in de e-mail is geklikt en waarop. Wilt u weten welk soort Joomla! mailing het meeste succes oplevert? Gebruik dan de ‘a/b testing’ om de helft van de doelgroep een andere e-mail te sturen. De resultaten van de twee groepen kunnen vergeleken worden en u weet op welke voet u het beste verder kunt.

Schakel YOUmla in voor templates, naadloze integratie van Mailchimp met uw Joomla! website, advies, of voor het geheel verzorgen van de periodieke mailing.

Mijn vragen worden altijd snel en duidelijk beantwoord. Bedankt voor het meedenken en het mooie resultaat.Leidy Valk - A3 Koel- en Vriestechniek