YOUmla is gespecialiseerd in het bouwen van Joomla! websites, van die kennis kunt u ook profiteren in de vorm van trainingen. Uw medewerkers die de website bijhouden leren in een Joomla! training de website beter te beheren en daarmee het systeem volop te benutten.

Individuele Joomla training 

De training is afgestemd op uw eigen website, Joomla! onderwerpen waar u toch niet mee te maken heeft slaan we over. Verder is de Joomla training toegesneden op de voorkennis (en ambities) van de deelnemer(s). U volgt de training individueel of in een kleine groep met maximaal 3 collega's.
De training is erop gericht dat uw webmaster/redactie direct met de eigen website aan de slag kan. De training wordt doorgaans op uw eigen locatie gegeven. Gebaseerd op uw website en uw wensen met betrekking tot het beheer van de site wordt er door mij een lijst met webmastertaken opgesteld. Vaste onderdelen van een training zijn het werken met de tekst editor, teksten publiceren en het werken met de media manager. Gevorderde deelnermers krijgen te maken met onderwerpen als gebruikersbeheer, aanpassen van extensie instellingen en zoekmachine vriendelijke teksten schrijven. Ik werk niet uitsluitend vanuit de techniek, maar stel juist uw specifieke leerdoelen centraal. De training heeft als resultaat dat u de voor u vastgestelde webmastertaken kunt uitvoeren.

Kosten Joomla training

Kosten voor een training van een half dagdeel zijn: € 219,- (excl. BTW en kilometervergoeding). De additionele kosten voor het opstellen van het takenpakket met beknopte beschrijvingen, is voor een deel site specifiek.

YOUmla leverde een eenvoudig te bedienen website. De webmaster training was volledig en duidelijk.Jo Spiertz - TIG Diensten bedrijfsinnovatie
YOUmla is zeer grondig en oplossingsgericht. Vragen die ik had werden snel beantwoord. Het project is binnen de daarvoor afgesproken termijn opgeleverd.Gerard van den Brul - PROBIT- Onderzoek en advies