Het beheer van uw website heeft u graag in eigen hand. Het ontwikkelen van een site, waaronder het maken van een template en het kiezen van de beste functionaliteit is iets dat u liever uitbesteed aan een betrouwbare webdesigner met kennis van zaken. YOUmla is Joomla specialist en bouwt graag voor kleine en middelgrote organisaties aantrekkelijke websites die bovendien goed vindbaar zijn via Google en waar uw medewerkers, na training, goed mee uit de voeten kunnen.

Een unieke site met bestaande software

Uw dienst of product versterkt met een website in Joomla zorgt ervoor dat uw bezoekers klanten worden, als dat het doel is van de website. YOUmla is Joomla webdesigner en ontwikkelt de site volgens uw wensen, binnen de gestelde tijd en binnen uw budget. Ik ontwikkel websites van iedere omvang. Daarvoor maak ik gebruik van Joomla!, dit is voordelig en efficiënt. Een website in Joomla heeft unieke elementen nodig om onderscheidend te zijn met de sites van uw concurrenten. Daarom bouw ik websites op maat. Daarbij ga ik projectmatig te werk. Op een alleen voor u toegankelijke plaats kunt u de ontwikkeling van de joomla! website op de voet volgen en vraag ik naar uw mening, zodat ik er zeker van ben dat al uw wensen zijn meegenomen in de website ontwikkeling.

Ook kleine ondernemingen en organisaties hebben een website nodig die écht werkt. Alle websites die ik oplever werken goed in alle gangbare browsers, zijn zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) of daar geschikt voor en gebruikersgericht ontworpen.
Paul is uitermate geschikt om een pagina te maken, het eerste gesprek wat we gevoerd hebben heeft hem een indruk gegeven van het bedrijf en deze heeft hij zeker niet ongemoeid gelaten op de pagina. Voor de details is alles via telefoon perfect op lijn gelegd met het resultaat een voor ons perfecte nieuwe website www.vw-center.nl. Al met al is Paul een prettige partner waar we in de toekomst nog veel plezier aan gaan beleven!Patrick Zeggelink Auto Center Losser - Volkswagen specialist

Wat kost een Joomla website?

YOUmla heeft de expertise om elk type website te ontwikkelen, ook voor uw plannen maak ik graag een passende offerte. Om u toch alvast een idee te geven van de prijsopbouw leest u onderstaande informatie over wat bepalend is voor de prijsopbouw

 • Joomla extensies

  Hoeveelheid in te bouwen extenties en de complexiteit daarvan.

  Elke Joomla! CMS website is uit te breiden met diverse componenten, modules en plugins die extra functionaliteit geven aan de website. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een webshop, forum, fotogalerie, meertaligheid, gastenboek, video/muziek, enz. Uitbreiding zijn er vanaf €15,- maar kunnen ook €1500,- kosten. Uiteraard kunnen uitbreidingen ook na oplevering van een website nog worden ingebouwd.

  Lees verder »

 • SEO Teksten

  Hoeveelheid te verwerken beeldmateriaal en teksten.

  U kunt zelf zorgen voor digitale aanlevering van een logo, beeldmateriaal en teksten maar ook kunt u daarvoor een beroep op mij doen.

  Lees verder »

 •  Joomla template

  Keuze voor template (+ eventuele aanpassingen ) of exclusief ontwerp.

  Aan de basis van een Joomla website ligt een template (sjabloon) ten grondslag. In principe wordt voor elke pagina op een website dezelfde template gebruikt. De inrichting kan echter per pagina verschillen. Soms wordt er binnen een website gebruik gemaakt van meerdere templates. In de loop der jaren zijn er veel standaardtemplates voor Joomla! CMS ontwikkeld waar men voor een kleine vergoeding (ca. €50,-) gebruik van kan maken. Meestal restyle ik de template om deze nog beter aan te laten sluiten bij de huisstijl van onze klant. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van het geldende uurtarief. Het komt regelmatig voor dat wij van een door een grafisch bureau aangeleverd ontwerp een template moeten maken, zodat deze binnen Joomla! CMS gebruikt kan worden. Dit is een vrij arbeidsintensief proces en altijd maatwerk waarvoor ik separaat een bedrag begroot dat meestal ligt tussen de €900,- en €1300,-.

  Lees verder »


In feite is elke website maatwerk maar ik begrijp dat u nu alvast een indicatie wilt hebben van de kosten van de bouw van een Joomla website.

Starter website

Een website die alleen de hoog nodige opties heeft en daardoor perfect is voor een startende zzp-er of een klein bedrijf. Aanpassen van Joomla template aan de huisstijl
Standaard Joomla plugins
Basis vindbaarheid Budget: € 800 tot € 1200

Zakelijke website

Uitgebreidere website met veel verschillende soorten inhoud zoals portfolio items als formulieren. Homepage sliders
Nieuwspagina
Formulieren
Portfolio
Dynamische inhoud (blog, referenties, etc..)
Instructietraining Benodigd budget: € 1.200 tot € 3.000

Geavanceerde website

Een alles-er-op-en-er-aan-website met complexe extensies zoals webshops en maatwerk. Custom ontwerp
Zoektermenonderzoek
Teksten schrijven
Meertaligheid
Email marketing
Maatwerk functionaliteiten
Promotie campagne d.m.v Google Adwords Benodigd budget: € 3.000 tot € 5.000

Geen contracten

U betaalt geen licentiekosten voor de software, noch sluit u een contract af, wat betekent dat u niet aan YOUmla gebonden bent, ik doe zaken op basis van tevredenheid en niet op basis van verplichting. Wel heeft u de mogelijkheid een onderhoudskaart te gebruikenOnderhoudskaarten

YOUmla is voor ons een zeer professionele partner met een prettige no-nonsense mentaliteit. Wij hebben dagelijks plezier van de eenvoud om onze website aan te passen.Guido de Moor - Happy Food

Doel website

U bouwt geen website omdat iedereen er een heeft (toch?). U heeft een doel. Uw website kan een online brochure zijn waarmee uw organisatie zich presenteert aan uw doelgroep en vooral om deze te informeren. Of is uw doel om uw producten of diensten te verkopen via internet? Of misschien om alleen contacten te leggen met potentiële klanten? Voor al deze doelen kan ik u helpen. Hieronder ga ik verder in op de doelen die u zich kunt stellen en wat bij elk doel belangrijk is.

Informeren

De meeste corporate websites hebben als primair doel het informeren van bezoekers. De website is in deze situatie dus eigenlijk de online bedrijfsbrochure. De website informeert klanten over de organisatie, de diensten of producten en biedt verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de verschillende personen binnen uw organisatie. Zorg dat de lay-out aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. De website van uw organisatie is uw online brochure.Biedt informatie die voor de doelgroep relevant is.

Klantenwerving

Wilt u een website met als voornaamste doel het werven van (potentiële) klanten? In dat geval heeft u een ander type site nodig dan voor het informeren van bezoekers. Voor het genereren van leads moet u de bezoeker aanzetten tot het nemen van actie. Probeer zoveel mogelijk leads te genereren met teksten die aanzetten tot het nemen van een bepaalde actie. Richt de site op een specifieke doelgroep. Realiseer een goede vindbaarheid met behulp van voor Google geoptimaliseerde teksten.

Verkopen van producten/diensten

Bouwt u een webshop dan is het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen uw site bezoeken en dat er zoveel mogelijk verkopen uit voort komen. Zorg dat bezoekers klanten worden. Vindbaarheid en doorzoekbaarheid van uw productaanbod is daarbij belangrijk maar ook laagdrempelige betalingsmethoden zijn onmisbaar. Er is een groot aantal Joomla! extensies met de webshop functionaliteit, afhankelijk van uw wensen kan YOUmla de juiste voor u implementeren.

En nu?

U weet wat uw doel is, of u wilt er graag door YOUmla nog 'ns naar laten kijken. Neem dan contact op.